pin up casino

class="page-template page-template-full_width page-template-full_width-php page page-id-345 bridge-core-1.0.2 qode-title-hidden qode-theme-ver-18.0.4 qode-theme-bridge disabled_footer_bottom qode_header_in_grid wpb-js-composer js-comp-ver-5.7 vc_responsive" itemscope itemtype="http://schema.org/WebPage">

Teleoutlet

Like bra

Ny-ish

Samme rettigheter

Full garanti

Teleoutlet

“ny-ish” – tilbud til deg som ønsker å gjøre en ekstra god handel til reduserte pris!

Teleoutlet er et brand fra den uavhengige mobilforhandleren One2cel AS. One2cel startet sin virksomhet 1. juni 2010.

 

One2cel eies av Modino som er en av nordens største distributører av mobiltelefoner og tilbehør.

 

Teleoutlet selger ny-ish mobiltelefoner og tilbehør. Ny ish er et tilbud til de som ønsker å gjøre en ekstra god handel til reduserte pris!

Produktet selges ikke som nytt med forsegling og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av produsent og lignende.

 

Produkter som blir solgt som ny ish er tidligere solgt gjennom One2cel sine samarbeidspartneres nettbutikker der kundene har returnert det de har bestilt. Telefonene er blitt grundig kontrollert for privat innhold når de er blitt returnert og klargjort for videresalg.

 

Produktene har produsentgaranti og kjøp følger normale kjøpsvilkår med angrerett og reklamasjonsvillkår. Hos oss kan du føle deg trygg på at du aldri får dårligere vilkår enn det du krav på ved kjøp over internett. Vi vil ivareta dine lovpålagte rettigheter.

Betalingsalternativer via Teleoutlet

Teleoutlet kan i samarbeid med Klarna tilby følgende betalingsalternativer:

 

  • Kortbetaling med VISA og MasterCard
  • 3 mnd betalingsutsettelse
  • Delbetaling fra 3 – 36 mnd på beløp over kr 2500,-
  • Faktura, med 14 dager betalingsbetingelser (på bakgrunn av godkjent kredittvurdering)
  • Konto avtale, delbetal i ditt eget tempo

 

Kortbetaling steg for steg

Betaling med kort er trygt og enkelt. Vi godkjenner VISA og Mastercard som betalingskort. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdatoen og verifiseringskoden (CVV2) på baksiden av kortet, og betalingen er gjort.

Vi samarbeider med Klarna for å sørge for en rask behandling av din kortinformasjon gjennom meget sikre rutiner. Ingen kan se ditt kortnummer gjennom betalingsprosessen.

 

Autorisasjon
Når du legger en ordre hos oss blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Det betyr at vi sjekker at kortet er gyldig og at det er dekning for kjøpet. Vi gjør deretter en reservasjon av beløpet du handler for. I løpet av reservasjonstiden er pengene fremdeles på kortet ditt, men de er reservert One2cel så lenge ordren er under behandling.

 

Kansellering av bestilling

Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres tilbake på kortet ditt (normalt innen 5-7 virkedager). Det er først når vi har pakket varene ferdig og klargjort pakken for forsendelse, at pengene blir overført fra ditt kort til oss.

 

Forbehold

Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.

 

Kreditering

Ved en eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Visa / Mastercard, vil krediteringen gjøres til samme kortnummer. Vi kan ikke utbetale til en bankkonto.

 

Personvern:

Lagring av kredittkort

Vi lagrer ingen informasjon om ditt kredittkort.

Informasjonen du oppgir ved nettbetaling vil kun være knyttet til den ordre du gjennomfører.

 

Spørsmål knyttet til betaling og retur av penger
Kontakt vårt kundesenter på telefon 21 89 75 75 eller e-post: post@teleoutlet.no

Levering via Teleoutlet

Normalt har du varene på postkontoret 2-4 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Det er ikke mulig å hente varen(e) på vårt lager.